Hoppa till huvudinnehåll
En man och tre kvinnor sitter i gräset tillsammans med en hund och ler mot kameran

Succé för hälsodagen Under bar himmel 

Premiärtillfället för Under bar himmel den fjärde juni kunde inte ha blivit bättre. Skinande sol, inte ett moln i sikte och en härlig stämning bland alla personer på plats.

​Eventet ägde rum vid Lommarbadet i Norrtälje och här fanns en mängd olika aktiviteter att delta i – allt ifrån målande, thai boxning, hjärt- och lungräddning dans, paddling och mindfulness till lilla skogsäventyret för de allra minsta. Det fanns också möjlighet att ta en fika och sitta ner och prata en stund eller lägga sig på en filt i gräset och njuta av det fina vädret.

- Vilken lyckad dag! Vädret kunde inte har varit bättre och det är så härligt att se så människor på plats, säger Sophie Lindberg, verksamhetschef för Barn, ungdom, familj, psykiatri och habilitering och Isabel Andersson, enhetschef för Fokushuset i Tiohundra.

Under bar himmel arrangerades av Fokushuset i Tiohundra och ABF och var profilerad som en hälsodag för kropp och själ som fokuserade på personer med psykisk ohälsa. Alla som ville var dock välkomna att delta. Fokushusets syfte med att anordna dagen var att bidra till att få bort stigmat kring psykisk ohälsa och få bort "vi och dem"-känslan.

Afrodans på stranden till medryckande musik.

Afrodans på stranden till medryckande musik.

 

Vincent gräver koncentrerat under översyn av pappa Niklas.

Vincent gräver koncentrerat under översyn av pappa Niklas.

 

  De som ville kunde prova på att paddla kajak.

De som ville kunde prova på att paddla kajak.

Senast uppdaterad
2019-06-05