Hoppa till huvudinnehåll

Lättakuterna stängs för drop-in

Lättakuterna vid vårdcentralerna Norrtälje norra, Norrtälje södra och Bergshamra har stängt för drop-in. Väddö vårdcentral har stängt drop-in för provtagning. Avgiften för sent återbud tas också bort på samtliga öppenvårdsmottagningar och vårdcentraler. 

Vi vill skydda våra patienter från smittor då många är sköra och har ett nedsatt immunförsvar. Med anledning av coronaviruset stänger vi därför tillfälligt våra lättakuter för drop-in. Du kan istället få hjälp genom att ringa vårdcentralen och boka en tid.

Väddö vårdcentral har stängt drop-in till labbet för provtagning. Detta för att undvika större folkmängd i väntrummet. I stället ska man ringa för att boka en tid.

Det är viktigt att ringa först och inte åka direkt till vårdcentralen eller mottagningen, för att undvika att smitta andra.

Den som har ett inbokat besök sedan tidigare på vårdcentralen eller någon annan av våra mottagningar och blir förkyld, får influensasymtom eller feber, behöver boka om tiden.

Du kommer inte att behöva betala någon avgift även om du lämnar återbud sent. Detta gäller samtliga vårdcentraler och öppenvårdsmottagningar i Tiohundra.

Lättakuternas drop-in hålls stängd från och med måndagen den 16 mars. Drop-in-mottagningen öppnar igen så snart vi bedömer att det är patientsäkert.

Även andra mottagningar och verksamheter kan påverkas av den rådande situationen. Kontakta mottagningen för mer information.

Kontaktuppgifter:

Våra vårdcentraler

Mottagningar

Senast uppdaterad
2020-05-28