Hoppa till huvudinnehåll
Krille i ståskal med personliga assistenterna Eva-Karin och Michel

Personlig assistans på dina villkor

Vad har du för intressen, förmågor och behov? Tiohundra erbjuder trygghet, delaktighet och respekt till dig som har beviljad personlig assistans.

Vi har lång erfarenhet av personlig assistans och en bred lokal förankring med övrig vård och omsorg i kommunen. Vi har kontor i Norrtälje, vilket underlättar kommunikationen med kunder och anhöriga. Att förstå varandra och kunna komma i kontakt är viktigt för oss.

Dina önskemål styr vårt arbete

Tillsammans upprättar vi en genomförandeplan, antingen deltar du själv eller med hjälp av en företrädare. I genomförandeplanen beskriver du struktur och rutiner för hur du önskar att insatserna ska utföras. Genomförandeplanen är ett levande dokument som förändras vid behov.

Ansök om personlig assistans

Här kan du läsa mer om personlig assistans, hur du ansöker om insatser, alternativt hur du byter assistansutförare.
Mer om vår personliga assistans
Mer om våra personliga assistenter

Nyfiken på att jobba som personlig assistent?

Som personlig assistent hos oss har du ett mycket gott bemötande och visar stor respekt för kundens integritet och för det faktum att du arbetar i någon annans hem. Delaktighet, trygghet och respekt är ledorden för våra personliga assistenter. Tveka inte att söka om du tycker det låter spännande och vill ha ett meningsfullt jobb. Just nu söker vi sommarvikarier!
Sök semestervikariat som personlig asssistent
Mer om våra personliga assistenter

 

Senast uppdaterad
2022-03-22