Hoppa till innehåll
Kvinna i blå blus och mörk kavaj ler in i kameran. I bakgrunden en glasdörr och skyltar på en tegelfasad: Nyfosa och Tiohundra administration
Désirée Lundberg börjar sitt nya uppdrag måndagen den 3 april.

Désirée Lundberg ny administrativ chef

2023-03-31

Désirée Lundberg blir ny administrativ chef i Tiohundra. Efter en lång chefskarriär inom både offentlig sektor och näringslivet har hon de senaste fyra åren varit enhetschef för barn- och ungdomspsykiatrin, BUP.

– Jag är stolt och väldigt glad för att jag nu får möjlighet att bidra till Tiohundras fortsatta utvecklingsresa. Under de år jag arbetat i bolaget har jag på nära håll sett hur mycket man verkligen kan åstadkomma genom att samverka och arbeta integrerat. Det vill jag fortsätta att bygga vidare på i den här rollen. Vi har kommit långt men kan bli ännu bättre på att dra nytta av varandras kunskaper och idéer, säger Désirée Lundberg.

Innan Désirée Lundberg blev chef för BUP i Familjens hus var hon stabs- och HR-chef vid Livsmedelsföretagen. Hon har också varit verksamhets- och avdelningschef inom bland annat socialtjänsten i flera kommuner.

– Jag är övertygad om att Désirée Lundberg är precis rätt person, med rätt bakgrund, för att fortsätta utvecklingen av verksamhetsstöd och hela Tiohundra. Genom välfungerande stödfunktioner kan vi ta nya kliv mot ytterligare digitalisering och smarta arbetssätt som hjälper oss att utveckla vårt unika vård- och omsorgsbolag vidare, säger Tiohundras VD Peter Graf.

Till avdelningen för bolagsgemensam service hör till exempel försörjningsenheten, IT- och digitaliseringsenheten, måltidsenheten och enheten för fastighet, säkerhet och beredskap.

Désirée Lundberg börjar sitt nya uppdrag måndagen den 3 april. Hon efterträder Laila Lindroth, som gått vidare till en nyinrättad tjänst som administrativ chef på kommunstyrelsekontorets kansli i Norrtälje kommun.

Leende kvinna med sjukvårdskläder står i korridor. På hennes skjorta sitter en bricka där det står läkare.

Sök ett meningsfullt jobb!

Vill du göra skillnad på riktigt? Välkommen till Tiohundra! Vi jobbar med hälsa, vård och omsorg i hela Norrtälje kommun.

Flagga med Tiohundras logga

Det här är Tiohundra

Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör vårdbolaget Tiohundra unikt i Sverige.