Hoppa till innehåll
Leende kvinna framför gul tegelvägg.
Louise Westin, HR-direktör i Tiohundra.

HR-direktör Louise Westin går till Uppsala kommun

2023-04-21

Tiohundras HR-direktör Louise Westin slutar sin anställning i sommar och blir istället HR-chef i Uppsala kommun.

Louise Westin har varit HR-direktör sedan 2017 och går nu till en tjänst som HR-chef i Uppsala kommun, med inriktning mot vård och omsorg.

– Det är alltid tråkigt när uppskattade och kompetenta chefer och medarbetare slutar, men jag önskar Louise Westin varmt lycka till med sitt nya uppdrag och gratulerar Uppsala kommun till en lyckad rekrytering. Louise har bidragit mycket till Tiohundras utveckling, inte minst i vår strävan att göra bolaget oberoende av inhyrd personal och i det viktiga arbetet med kompetensförsörjning och att stärka vårt arbetsgivarvarumärke, säger VD Peter Graf.

– Att lämna Tiohundra är inget lätt beslut. Jag har trivts mycket bra och det har varit en förmån att få följa och vara delaktig i bolagets spännande utveckling under de här åren. Jag vill tacka alla chefer och medarbetare jag har fått förmånen att arbeta med, säger Louise Westin.

Louise Westin slutar sin tjänst den 31 juli. Tillförordnad HR-direktör från den 1 augusti blir Désirée Lundberg, som är administrativ chef i Tiohundra.